Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdoğan'ın afişleri bilbordlarda

Erdoğan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, Cumhurbaşkanlığına adaylığının açıklanmasının ardından tüm yurtta olduğu gibi Erdek'te de, Erdoğan`ın afişleri asılmaya başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, Cumhurbaşkanlığına adaylığının açıklanmasının ardından tüm yurtta olduğu gibi Erdek’te de, Erdoğan`ın afişleri asılmaya başladı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı gibi AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasına asılan afişlerden sonra, AK Parti İlçe Teşkilatı, “Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan” yazılı afişleri Erdek-Bandırma karayolunda Migroş Kavşağı bölgesindeki bilbordlara konuldu.
2 Ağustos 2014 Cumartesi günü Balıkesir’e gelecek olan AK Parti Genel Başkanı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasın ve bilbordlarda yerini alırken, AK Parti İl Teşkilatı da AK Parti`nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın “Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan” yazılı afişleri bilbordlara astı. Öte yandan bir aracında giydirildiği ve bugünden itibaren dolaşmaya başlayacağı öğrenildi.
İskele meydanındaki pano için kura çekildi
Erdek İskele Meydanındaki pano üzerine, Cumhurbaşkanı adaylarından R. Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu’nun resimlerinin neresine asılacağını Erdek İlçe Seçim Kurulu kura ile belirledi.
Panonun deniz yönüne bakan kısmına Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, panonun işyerleri tarafına bakan kısmına ise R. Tayyip Erdoğan’ın resminin konulması kura ile belirlenirken, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın resmi panoya konuldu.
Haber : Mehmet Ertan



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı